2018.11.12.

Digitális Bibliák

A Bibliatársulat a nyomdai kiadványok mellett igyekszik a mai igényeknek megfelelően digitális formában is elérhetővé tenni a Szentírást. Ma már számos olyan internetes oldal vagy okostelefonos alkalmazás létezik, ahol olvasható, kereshető vagy éppen meghallgatható a Biblia – többnyire idegen nyelven. Reméljük, hogy hamarosan még több eszközön keresztül  lesz elérhető a magyar nyelvű Szentírás.

Online Bibliák, keresőprogramok

A keresőfunkcióval ellátott teljes új fordítású Biblia elérhető a Parókia honlapon:

Az új fordítású Biblia elérhető a Sword projekt keretén belül is. További információért kérjük látogasson el a következő oldalra:

Hangzó Biblia

A Bibliatársulat honlapján is elérhető a Faith Comes By Hearing (FCBH – A Hit Hallásból Van), a világ legnagyobb interneten is elérhető hangzóbiblia-gyűjteménnyel rendelkező szolgáltatója. Angol nyelvű oldalukról több, mint 600 különböző nyelven vagy nyelvjárásban letölthető a Biblia. Egyes hanganyagok mellé a szöveg is felkerült, így nem csak hallgatni, de egyszerre olvasni is lehet azt.

Az alábbi lejátszó segítségével magyarul is hallgathatja a Szentírást. A hanganyag letöltésével emellett a Magyar Bibliatársulatot támogatja.


Biblia okostelefonon és e-könyv olvasón

Elkészült az új fordítású Biblia .mobi és .epub formátumban. A fájlokat kérésre ingyen elküldjük e-mailben. Ehhez kérjük adja meg nevét, e-mail címét és a kért formátumot.
Legfrissebb verzió: v1.04 (2012.november 14.)

Kérjük ellenőrizzék, hogy a címet pontosan adták-e meg, ellenkező esetben ugyanis nem tudjuk elküldeni a fájlokat!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.