2023.02.07.

XV. ONLINE BIBLIAISMERETI JÁTÉK

SORSOLÁS

A helyes választ beküldők közül 15 nyertest sorsoltunk ki. A nyereményekkel kapcsolatos információkról e-mailben küldünk értesítést. A nyertesek:

Fodorné Bálint Andrea
Bíró Bernadett
Ficsor Tomaj
Harsányi Irén
Katona Marika
Vas Virág
Kovács-Ungvári Noémi
Jakab-Buglina Erzsébet
Somogyi Enikő
Gréka csapat
Pásztorok és királyok csapat
Angels csapat
Törpiek csapat
Csipet csapat
Kánaán csapat

Köszönjük, hogy velünk játszottatok, gratulálunk a nyerteseknek! 🙂


Ötödik heti feladványok: bibliatarsulat.hu/jatek/otodikhet

Negyedik heti feladványok: bibliatarsulat.hu/jatek/negyedikhet

Harmadik heti feladványok: bibliatarsulat.hu/jatek/harmadikhet

Második heti feladványok: bibliatarsulat.hu/jatek/masodikhet

Első heti feladványok: bibliatarsulat.hu/jatek/elsohet


VERSENYKIÍRÁS

A Magyar Bibliatársulat Alapítvány online bibliaismereti versenyt hirdet Isten képmásai címmel, amelyre középiskolásokat, valamint főiskolásokat, egyetemistákat és más fiatal(os) felnőtteket is szeretettel várunk.

A játék nem titkolt célja rávenni a fiatalokat arra, hogy minél gyakrabban és minél nagyobb kedvvel vegyék a kezükbe a Szentírást. Úgy véljük, ehhez az egyik legjárhatóbb út, ha különféle feladatokat kell megoldaniuk, amihez forgatniuk kell a Bibliát.

JELENTKEZÉS

A vetélkedőre bármilyen középiskolás diák, főiskolás, egyetemista és más fiatal(os) felnőtt jelentkezhet felekezeti hovatartozástól függetlenül a lenti űrlap kitöltésével. Egyéni versenyzők és legfeljebb 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. A regisztráció határideje 2022. november 1. (kedd) éjfél.

A JÁTÉK MENETE

A verseny 5 héten keresztül tart, és az első feladványokat 2022. november 2-án, szerdán tesszük közzé. Minden héten öt kérdést teszünk fel. Ezekre egy-egy szó lesz a válasz, amelyeket a Bibliában vagy zenés videókban lehet megtalálni. A válaszokat egy megadott Táblázatba kell beírni.

A játék végső megfejtéséhez a Táblázat segítségével lehet majd eljutni. Az ehhez szükséges információkat az utolsó héten fogjuk elküldeni. A végső megfejtés 2 szóból áll, és a résztvevőknek mindössze ezt a 2 szót kell majd beküldeniük az info@bibliatarsulat.hu címre 2022. december 4-én (vasárnap) éjfélig.

DÍJAK, DÍJÁTADÁS

A helyes megfejtést beküldők ajándékkönyvet, a kisorsolt nyertesek pedig ifjúsági Bibliát kapnak.

Minden jelentkezőt sok szeretettel várunk!

A szervezők


A jelentkezés lezárult!