2020.09.20.

XI. ONLINE BIBLIAISMERETI VERSENY

A XI. online  bibliaismereti játék 10 nyertese:

15.000 Ft-os könyvcsomag
Mi ketten csapat

10.000 Ft-os könyvcsomag
Katona Marika
Osztroha Petra
Haukiné Szabó Rózsa
Harsányi Dorina
Ficsor Dorka
Mátyási Gerda-Georgina
Kovács Anna Dorottya
Takács Nóra
Szabó Tibor

A többieknek pedig – akik szintén beküldték a helyes megfejtést – egy Emléklapot szeretnénk küldeni. Ezzel kapcsolatban e-mailben fogjuk megkeresni az egyéni jelentkezőket és a csoportvezetőket.

Megfejtések

Az ötödik heti kérdések az alábbi linken találhatók:
https://bibliatarsulat.hu/jatek/otodikhet

A negyedik heti kérdések az alábbi linken találhatók:
https://bibliatarsulat.hu/jatek/negyedikhet

A harmadik heti kérdések az alábbi linken találhatók:
https://bibliatarsulat.hu/jatek/harmadikhet

A második heti kérdések az alábbi linken találhatók:
https://bibliatarsulat.hu/jatek/masodikhet

Az első heti kérdések az alábbi linken találhatók:
https://bibliatarsulat.hu/jatek/elsohet


VERSENYKIÍRÁS

A Magyar Bibliatársulat Alapítvány ismét online bibliaismereti versenyt hirdet, amelyre középiskolásokat, valamint fiatal(os) felnőtteket is szeretettel várunk. Ez alkalommal A szabadító Isten lesz a témánk. A játék öt héten keresztül tart majd, és ismét szeretnénk végigkísérni a résztvevőket a Biblia nagy, összefüggő történetén a teremtéstől az újjáteremtésig.

A verseny nem titkolt célja rávenni a fiatalokat arra, hogy minél gyakrabban és minél nagyobb kedvvel vegyék a kezükbe a Szentírást. Úgy véljük, ehhez az egyik legjárhatóbb út, ha különféle feladatokat kell megoldaniuk, amihez forgatniuk kell a Bibliát.

JELENTKEZÉS

A versenyre bármilyen középiskolás diák, főiskolás, egyetemista és más fiatal(os) felnőtt jelentkezhet felekezeti hovatartozástól függetlenül a lent található űrlap kitöltésével. Az érdeklődők egy szintre jelentkezhetnek. Egyéni versenyzők és legfeljebb 3-fős csapatok jelentkezését várjuk. A regisztráció határideje 2020. május 10. (vasárnap) éjfél. A jelentkezést meghosszabbítottuk 2020. május 17. (vasárnap) éjfélig!

A JÁTÉK MENETE

A verseny öt héten keresztül tart, és az első feladványokat 2020. május 11-én, hétfőn tesszük közzé. A résztvevőknek minden héten öt kérdést kell megválaszolniuk. A válaszokat a Bibliában, valamint zenés videókban találhatják meg, és egy megadott táblázatba kell beírniuk. A játék végső megfejtéséhez szükséges információkat az utolsó héten küldjük majd el, és a résztvevőknek mindössze egy szót kell beküldeniük az info@bibliatarsulat.hu címre 2020. június 14-én (vasárnap) éjfélig.

DÍJAK, DÍJÁTADÁS

A helyes megfejtést beküldők között könyvcsomagokat sorsolunk ki, amelyeket előreláthatólag postán küldünk majd el.

Minden jelentkezőt sok szeretettel várunk!

A szervezők

 


A jelentkezés lezárult