2023.12.06.

Csillagpont 2013 – beszámoló + képek

A kétévente megrendezett református ifjúsági találkozó, a Csillagpont idén Mezőtúron várta a fiatalok ezreit. Szokásunkhoz híven mi is részt vettük az eseményen, ezúttal nemcsak a Kálvin Kiadóval, hanem a Református Missziós Központtal közösen.

Az idei jelenlétünk különlegességét az adta, hogy bemutathattuk a Lehetőségek Piacán a Református Menekültmisszióval közösen készített “Menekültek a Bibliában” c. kiállításunkat. Az érdeklődők nemcsak a menekültkérdéssel kapcsolatos bibliai látásmóddal, az akkori és mai menekültek életébe történő bepillantással lehettek gazdagabbak, hanem a kiállításhoz készült feladatlap helyes kitöltése után ajándékkönyvekkel is.

Emellett bemutattuk más kiadványainkat is, melyeket a Kálvin Kiadó standjánál kedvezményes áron lehetett megvásárolni. A kisebbeket színesceruzával, zsírkrétával és rajzlappal felszerelkezve vártuk.

A rendezvény egészéről temérdek fotó, videó és beszámoló készült, melyek megtekinthetők a Csillagpont honlapján (csillag.reformatus.hu). Alább pedig saját képeink láthatók:

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157634873422168 ” type=”galery”]