2020.11.28.

Támogasson minket!

Új adománygyűjtő akciónk:
A vizsolyi Biblia látogatóközpont támogatása

Kovács Zsolt Levente nagytiszteletű úr a koronavírus miatt elrendelt karantén idején kereste meg a Bibliatársulatot azzal, hogy lehetőségeinkhez mérten próbáljunk segíteni a vizsolyi gyülekezetnek abban, hogy a Biblia Látogatóközpontot fenntarthassa. A Bibliatársulat kuratóriuma erre azzal reagált, hogy a már elfogadott adománygyűjtő akciónk témáját megváltoztatta, és ezúton is arra hívja fel a bibliatársulat támogatóit, hogy befizetéseikkel legyenek segítségünkre a vizsolyi gyülekezet támogatásában. A Bibliatársulatnak befizetett támogatások, céladakozások tehát 2020 pünkösdje és novembere között a vizsolyi gyülekezet, a „magyar Betlehem” megsegítését szolgálják. Mentsük meg együtt az első teljes magyar nyelvű Biblia bölcsőjét!

Ha támogatni szeretné ezt a tervünket, kérjük a hírlevelünkhöz mellékelt postai átutalási csekken vagy banki átutalással (az alábbi számlaszámra) küldje el adományát a Magyar Bibliatársulat Alapítvány számára. Ossza meg a támogatási lehetőség hírét rokonaival, barátaival vagy a gyülekezeti tagokkal! Kérésre, a levelezési cím ismeretében tudunk még hírlevelet küldeni.


Ha szívén viseli a Biblia ügyét, és támogatni szeretné a Bibliatársulat munkáját, akkor többféleképpen is segíthet.

Imádság

Mindenki számára elérhető, egyszerű, mégis nagyon fontos módja a segítségnek az, ha imádságban hordozza szolgálatunkat és munkatársainkat.

Adomány

Pénzadományával segíthet az aktuális bibliaosztó- vagy más jellegű akcióink megvalósításában, vagy az alapítvány működéséhez is hozzájárulhat.

Önkéntes munka

Ha szívesen segítene abban, hogy gyülekezeteink jobban megismerjék a Bibliatársulatot, önkéntesnek is jelentkezhet.

Kérdését vagy ötletét akár itt is megírhatja.