2020.06.01.

Támogasson minket!

Új adománygyűjtő akciónk: Isten igéjével a cigányok között!

A Bibliatársulat minden évben jelentős mennyiségű Bibliát ad a különféle cigány közösségeknek, gyülekezeti vagy egyházi cigánymisszióknak, különösen is a karácsony előtti időszakban. Utoljára azonban tizenhárom évvel ezelőtt, 2004-ben gyűjtöttünk célzottan támogatást olyan iskolák számára, ahol hátrányos helyzetű cigány fiatalok tanultak. Újra itt az ideje, hogy cigány felebarátainkat és honfitársainkat segítsük abban, hogy hitüket az ige jobb megismerésével elmélyíthessék.

Az a célunk, hogy a Bibliatársulat tagegyházaiban működő cigánymissziókon, az országban több helyen is felállított roma szakkollégiumokon keresztül minél több cigány fiatal kezébe adhassuk Isten igéjét. Terveink szerint támogatóink adományaiból egy bibliai olvasószobát is felszerelnénk Valkón, ahol a helyi roma közösség új közösségi ház építését tervezi. Ha segíteni szeretné Isten igéjének terjedését a cigányok között, kérjük, legyen támogatója adománygyűjtő akciónknak. A hírlevelünkhöz mellékelt postai átutalási csekken vagy banki átutalással (az alábbi számlaszámra) is elküldheti adományát a Magyar Bibliatársulat Alapítvány számára. Ossza meg a támogatási lehetőség hírét rokonaival, barátaival vagy a gyülekezeti tagokkal! Kérésre, a levelezési cím ismeretében tudunk még hírlevelet küldeni.


Ha szívén viseli a Biblia ügyét, és támogatni szeretné a Bibliatársulat munkáját, akkor többféleképpen is segíthet.

Imádság

Mindenki számára elérhető, egyszerű, mégis nagyon fontos módja a segítségnek az, ha imádságban hordozza szolgálatunkat és munkatársainkat.

Adomány

Pénzadományával segíthet az aktuális bibliaosztó- vagy más jellegű akcióink megvalósításában, vagy az alapítvány működéséhez is hozzájárulhat.

Önkéntes munka

Ha szívesen segítene abban, hogy gyülekezeteink jobban megismerjék a Bibliatársulatot, önkéntesnek is jelentkezhet.

Kérdését vagy ötletét akár itt is megírhatja.