2023.10.01.

Támogasson minket!

Február 6-án hajnalban a Richter skála szerinti 7,8-as erősségű földrengés rázta meg Törökország délkeleti részét és Észak-Szíriát. A halottak és az eltűntek száma egyre nő, a mai nap 11 000 áldozatról és csaknem 50 ezer sebesültről hallottunk. Szívszaggató látni a képsorokat, amelyek bejárták a világsajtót. Istenhez kiáltunk irgalomért és gyors segítségért a rászorulóknak. Nagyon sokan már segítségére siettek a török mentőcsapatoknak, Magyarországról is. A Bibliatársulatok Világszövetsége is igyekszik segítséget nyújtani, elsősorban azzal, hogy támogatjuk a Török Bibliatársulatot abban, hogy jelen legyen az evangéliummal azok között, akik erre igényt tartanak.

Törökország muszlim ország, és ezt természetesen a bibliatársulatok is tiszteletben tartják. De sokan vannak még muszlim országokban is, akik vágyakoznak az evangéliumra, nem beszélve a jelentős számú örmény ortodox vagy szír keresztyénről. Nekünk keresztyéneknek készen kell állnunk, hogy mindenkor számot adjunk a bennünk élő reménységről. Különösen a reménytelennek tűnő helyzetben. Aki úgy érzi, hogy segíteni szeretne ebben a helyzetben, csatlakozzon hozzánk a török emberekért végzett imádságban, ha pedig anyagilag is támogatni szeretné a Török Bibliatársulatot, küldje el céladományát a Magyar Bibliatársulatnak “Török földrengés” megjegyzéssel az alábbi lehetőségek segítségével.


Ha szívén viseli a Biblia ügyét, és támogatni szeretné a Bibliatársulat munkáját, akkor többféleképpen is segíthet.

Imádság

Mindenki számára elérhető, egyszerű, mégis nagyon fontos módja a segítségnek az, ha imádságban hordozza szolgálatunkat és munkatársainkat.

Adomány

Pénzadományával segíthet az aktuális bibliaosztó- vagy más jellegű akcióink megvalósításában, vagy az alapítvány működéséhez is hozzájárulhat.

Önkéntes munka

Ha szívesen segítene abban, hogy gyülekezeteink jobban megismerjék a Bibliatársulatot, önkéntesnek is jelentkezhet.

Kérdését vagy ötletét akár itt is megírhatja.