Támogasson minket!

Önkéntes segítőket keresünk!

Szeretnénk, ha a Bibliatársulat munkáját és aktuális akcióit minél többen ismernék meg. Itt elsősorban tagegyházaink gyülekezeteire gondolunk, akik gyakran igénylik is a személyes jelenlétet. A Biblia évének egyik tapasztalata az volt, hogy nem tudtunk mindenhol jelen lenni, ahova hívtak minket. Olyan gyülekezeti tagok jelentkezését várjuk, akik szívesen megismerkednének a Bibliatársulat munkájával, és részt vennének a Biblia ügyének szolgálatában, a Bibliatársulat szélesebb körben történő megismertetésében.Milyen feladatra hívjuk?

Önkénteseink feladata elsősorban a Bibliatársulat képviselete a gyülekezetekben és különféle eseményeken. Egy ilyen alkalommal a Magyar Bibliatársulat feladatait, munkáját, történetét, kiadványait,  ismertetik. Mindezen túl különleges rendezvényeken, például ifjúsági találkozókon, értekezleteken, szakmai napokon is számítunk önkénteseink közreműködésére.

Milyen segítséget nyújtunk?

Az érdeklődőket személyes találkozóra hívjuk. Ennek során megismertetjük a Bibliatársulat feladatait, munkáját és történetét, és igyekszünk választ adni a felmerülő kérdésekre. Ezenfelül tájékoztató kiadványokat, beszámolókat, és más elkészített segédanyagokat is biztosítunk, hogy ezek segítségével leendő önkénteseink színvonalas és érdekes programokat tarthassanak. Reméljük, ennek eredményeképpen még többen ismerhetik meg munkánkat, imádkozhatnak szolgálatainkért és támogathatják akcióinkat.

Hogyan jelentkezhetek?

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.