Játék

XVIII. ONLINE BIBLIAISMERETI JÁTÉK

A Magyar Bibliatársulat Alapítvány online bibliaismereti versenyt hirdet Miért jött Jézus? címmel, amelyre középiskolásokat, valamint főiskolásokat, egyetemistákat és más fiatal(os) felnőtteket is szeretettel várunk.

A játék nem titkolt célja rávenni a fiatalokat arra, hogy minél gyakrabban és minél nagyobb kedvvel vegyék a kezükbe a Szentírást. Úgy véljük, ehhez az egyik legjárhatóbb út, ha különféle feladatokat kell megoldaniuk, amihez forgatniuk kell a Bibliát.

JELENTKEZÉS

A vetélkedőre bármilyen középiskolás diák, főiskolás, egyetemista és más fiatal(os) felnőtt jelentkezhet felekezeti hovatartozástól függetlenül a jelentkezési űrlap kitöltésével.

Egyéni versenyzők és legfeljebb 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. A regisztráció határideje 2024. április 21. (vasárnap) éjfél.

A JÁTÉK MENETE

A verseny 5 héten keresztül tart, és az első feladványokat 2024. április 22-én, hétfőn tesszük közzé. Minden héten öt kérdést teszünk fel. Ezekre egy-egy szó lesz a válasz, amelyeket a Bibliában vagy zenés videókban lehet megtalálni. A válaszokat egy megadott Táblázatba kell beírni.

A játék végső megfejtéséhez a Táblázat segítségével lehet majd eljutni. Az ehhez szükséges információkat az utolsó héten fogjuk megadni, és a résztvevőknek csak a végső megfejtést kell majd beküldeniük az info@bibliatarsulat.hu címre 2024. május 26-án (vasárnap) éjfélig.

DÍJAK

A helyes megfejtést beküldők között könyvcsomagokat sorsolunk ki.

Az MBTA általános adatvédelmi tájékoztatója a MBTA honlapján elolvasható.

Az adatvédelmi előírásoknak megfelelően szülői hozzájárulást kérünk ahhoz, hogy a Magyar Bibliatársulat Alapítvány online bibliaismereti versenyére jelentkező kiskorú gyermekek adatait kezelhessük. A szülői nyilatkozat itt tölthető le pdf vagy doc formátumban.

Minden jelentkezőt sok szeretettel várunk!